onsdag 23 november 2011

Dygna med kompisar på en tisdag

Tjeeenaaa! Idag har jaag! Dygnat med Bubbis och Adam! VI liksom spelade och chillade i mitt rum, kollade på tron legacy acjosankcn. Bubbis däckade vid 7 haha det och det var hans idé också! Jag och Adam körde Age of Empire 3, Vi två mot 4 Expert datorer, det tog 3 timmar och vi vann hehe :D

Drog till Skolan och snackade med skolläkaren och jag fick något recept på något lugnade ;) Sen till Sofia och nu är jag hemma, ska sova nu har prov imorgon :)

Here sum pictures













HAHAHAHAHAHAHAH vi kollade på olika klipp på youtube och garvade som fan xD






tisdag 15 november 2011

Force Push

Stackars kor........ pffft...... hahahahhahhahahahaahahah xD

På byggarbetsplatsen


Ingen mat

Shooo klockan är 4 någonting och jag chillar hos Adam, han sover den jävel och det finns inge mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska börja dra mig hemmåt vid 6 tiden tror jag. Äta och packa sedan bege mig mot skolan. Har haft lite trubbel med min sömn idag så jag liksom ska gå köpa någon lugnande medicin från apoteket. Fick några sömnpiller av Grågris förut men efter 4 användning funkade dom inte :( Jag somnade inte hahaha wtf :(

En bild från när jag chillar i huvudsta C i helgen.

lördag 12 november 2011

Time Machine Allstyle Battle!

TJeeena folks!

Idag så har jag dansat fett med! Jag blev liksom försenad till Krumpingen eftersom jag jäste i sängen och Sofia hade sovit över.........
Fick lite stress eftersom vi slutade sent och jag visste inte om jag skulle hinna hem och sedan till Solna Ungdomscafét men jag hann. Som vanligt vare skönt vibe och atmosfär.
Tänkte först ställa upp men folket gjorde mig rädd, hahaha dem var bra! Struntade i det och signade upp mig som "Wormeo" Clive körde också. Jag blev fett förvånad när vi båda gick vidare från Prelims och blev ihop-parad med någon som också gick vidare så det blev 2 vs 2. Detta är mitt andra battle någonsin och jag har dansat i typ 1 och halv år.

Jag och en breaking tjej mötte en breaking snubbe och min lärare som jag hade lektion med 1 timme tidigare xD Vi körde fint men dem var duktigare än oss. Fett glad att jag ställde upp :)

Lite bilder med min keffa mobilkamera, ja ja jag ska hämta ut kameran snarast :P
Jörgen? och Anton Borgström! :P



3 Domare bestående av Anik Sensei(Coco Pops), Jonna och Skywalker. Suddig bild ;)  de sitter på stol....


Min Homeboy Rudee(Clive Rudd) i vitt och hans kompis.


Jag "Wormeo" som kör mot min lärare Maele Reeflex som är bakom en pelare... xD
Lägger snart upp en video på när jag dansar snart nu kanske på söndag :PPPPpPPPpp

onsdag 9 november 2011

Gästbloggish!

Shuuu alla som läser worms tråkiga blogg.. neee jag skoja den e ajaib haha. Just nu så pluggar worm inför nåt prov bredvid mig på hans special-gjorda stol haha den kommer lansera på IKEA snart.. bara att håla utkik :P. Själv så ska jag också plugga men har fastnat vid bilderna på worms data.. föööör roliga haha. Asså den här akilles eee farlig, fucking anabola hund asså och tiken e bara 7 månader :O, men han e sooft :) Känns lite konstigt nu med att worm har flyttat in i ett annat rum i huset, det rummet som han hade förut  har alltid känns som worms rum liksom haha men nu har han det ju större och faktiskt bättreee. AAAAAJJDEE worm satt på tööng hipp hop det gillas :) annars brukar det bara vara mindefucked låtar hahaha. "Låååt oss softa med den här genren hela kvällen brooor!!".
Ska lägga upp ett kattigt foto på mig så ni får se vem som bloggar här o nu.... WAR IN!

måndag 7 november 2011

Akilles

Chillar och pluggar till morgondagens prov med min homie Akilles. Tänkte uppdatera om lovet imorn!

fredag 4 november 2011

House vs Breaking 2011

Lite sen men Detta ägde rum Söndagen 30 Oktober en dag efter Funktastic.
Jag var även med och battlade här. Min allra första battle någonsin hahahahaha! Körde breaking, har kört i cirka 1 månad :D Det kunde gått bättre och nu vet jag vad jag kan bättra på, video kanske jag laddar upp på youtube :P

Massa bilder från min keffa mobilkamera eftersom min kamera är på lagning... Video längst ner!



Jag som kör, var all over the place xD



Maele min krumping lärare, jag e fan äldre än honom men han ser ut att vara 25...

 Carina min breaking lärare :P
 Bboy Lil Rob från Uppsala
 Rama from San Fransisco!
 Finalen, vet inte vilka det e och minns inte vem som vann :((



Bboy Jamie :D
 
 Rama from San Fransisco :D